Miércoles, 03 Septiembre 2014 15:54
         
     

FEMAC, el clúster que agrupa a les principals empreses fabricants i exportadores de Maquinària Agrícola de Catalunya, i la consultoria lleidatana CATALANA CONDAL COMERCIO INTERNACIONAL van signar, aquest dilluns dia 25, un conveni pel qual tots els associats a FEMAC disposaran de l’assistència d’aquesta consultora per exportar els seus productes al mercat Colombià.

El senyor Josep Maria Pradas, president de Femac i Manel Pellisé, cap de projectes per Colòmbia de CATALANA CONDAL, van ratificar aquest acord que inclourà entre d’altres, l’accés, pels associats Femac, en condicions especials, a tots els serveis de la consultora CATALANA CONDAL, des de Micro informes i anàlisi de mercat, identificació i selecció d’importadors i distribuïdors fins a l’acompanyament integral en tasques d’implantació d’empreses i sucursals.

Actualment, Colòmbia és un país amb una creixent i sostinguda demanda en maquinària agrícola. Els fabricants de la U.E. han augmentat la seva participació en el mercat colombià un cop ha entrat en vigor el tractat de lliure comerç entre Colòmbia i la Unió Europea, des del darrer trimestre de 2013, que allibera d’aranzels una gran part de la maquinària provinent dels països de la U.E.

Más información en http://www.femac.org/?p=9635